Home Υπηρεσίες Παραγωγη-Αποθηκευση Ενεργειας
Σύνδεση
ΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ απο ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σε μια εποχή με συνεχείς μεταβολές στις ενεργειακές ανάγκες της ανθρωπότητας , απο την μεγαλύτερη βιομηχανία εώς το κάθε άτομο , η ανάγκη για σταθερή και ασφαλή παραγωγή και αποθήκευση ενέργειας , είναι το ζητούμενο σε κάθε εφαρμογή.

Η εταιρεία TECHORAMA , αναλαμβάνει την μελέτη - προμήθεια - εγκατάσταση και συντήρηση , φωτοβολταϊκών και αιολικών πάρκων , με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Η TECHORAMA , σε συνεργασία με πρωτοπόρες εταιρείες κατασκευής και εμπορίας συστημάτων παραγωγής ενέργειας απο ανανεώσιμες πηγές , αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα την μελέτη , προμήθεια , τοποθετηση και συντήρηση αιολικών κα φωτοβολταϊκών πάρκων.

Στον τομέα των φωτοβολταϊκων πάρκων η εταιρεία TECHORAMA αναλαμβάνει την προμήθεια , εγκατάσταση και συντήρηση των συστηματων παραγωγής ενέργειας απο ανανεώσιμές πηγές , με προϊόντα της

SCHOTT Solar και της DMG.

Η άρτια υλοποίηση της μελέτης και της εγκατάστασης με τα πολυκρυσταλλικά panel της SCHOTT Solar , τα οποια είναι ειδικά σχεδιασμένα καί για τοποθέτηση σε οροφή και για τοποθέτηση στο έδαφος και εφαρμόζοντας αυστηρότατες εξωτερικές αλλά και εσωτερικές προδιαγραφές σας εγγυάται την απόδοση της επένδυσης σας σύμφωνα με τις προδιαγραφες και ελάχιστες ανοχές για τις μικρότερες δυνατές απώλειες.

Επιπλέον , συνεργάτες οι οποίοι ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην επικερδή δραστηριότητα του μέλλοντος , μέσω της παραγωγής ενέργειας απο ανανεώσιμες πηγές  , μέ σύντομη απόσβεση και την καλύτερη δυνατή αποδοση της επένδυσης , είναι αυτοί που επιλέγουν την σειρά tracker φωτοβολταϊκων SunCarrier. Η συνεχής ευθυγράμμιση των πάνελ , σε σχέση με την στιγμιαία θέση του ήλιου , αυξάνει σημαντικά την ενεργειακή απόδοση , μειώνωντας ταυτόχρονα το κόστος της κάθε παραγόμενης κιλοβατώρας. Ιδιαίτερα κατα τους καλοκαιρινούς μήνες , η σειρά SunCarrier εγγυάται συξημένη απόδοση σε σχέση με τις συμβατικές λύσεις της αγοράς. Με όρους ενεργειακής απόδοσης , η σειρά SunCarrier είναι πολύ ανώτερη απο άλλα συστήματα , όσον αφορά διαστάσεις , σταθερότητα , χαμηλή συντήρηση , αποδοτικότητα και έξυπνα χαρακτηριστικά σχεδίασης.

Όλα αυτά , το καθιστούν μια ιδιαίτερα επικερδή και κυρίως μεγάλη σε διάρκεια κερδοφορίας , επένδυση για το μελλον. Μέσω της συνεχούς εξέλιξης της σειράς προϊόντων μας , ενισχύουμε και βελτιστοποιούμε την αξία των προϊόντων που προτείνουμε στους συνεργάτες μας , με ευελιξία στις πολλαπλές απαιτήσεις σε σχέση με την αγορά , την τοποθεσία , την τεχνολογία , και το περιβάλλον επένδυσης.

Στον τομέα της παραγωγής ενέργειας απο αιολική ενέργεια , η TECHORAMA αναλαμβάνει την μελέτη , προμήθεια , εγκατάσταση και συντήρηση των συστημάτων παραγωγής αιολικής ενέργειας WindCarrier , δίχως

γρανάζωμα και ταχύτητες , δηλαδή με μειωμένη απώλεια ενέργειας.
Με χρήση μιάς δωρεάν , ανεξάντλητης πηγής ενέργειας , σας παρέχουν υψηλή απόδοση και επικερδή πορεία της επένδυσης σας. Με μηχανολογικά άρτια ηλεκτρονικά και μηχανικά μέρη , εξασφαλίζουν αξιοπιστία  και  χαμηλή παραγωγή θορύβου. Χάρη στην τεχνολογία κατασκευής , πρσφέρουν απόδοση η οποία δέν εξαρτάται απο την κατεύθυνση του ανέμου και εκκίνηση ακόμα και με χαμηλή ταχύτητα ανέμου , απαιτώντας την ελάχιστη δυνατή ανάγκη συντήρησης.

Προχωρώντας πέρα απο την απλή οικολογική παραγωγή ενέργειας , είμαστε σε θέση να προσφέρουμε και την ολοκληρωμένη λύση της αποθήκευσης της. Αναλαμβάνουμε την προμήθεια , τοποθέτηση και εξασφάλιση της καλής λειτουργίας των μονάδων συσσωρευτών CellCube.

Με τον ισχυρό , ανθεκτικό και χαμηλής συντήρησης συσσωρευτή ενέργειας CellCube , ο οποίος εφαρμόζει μεγάλης κλίμακας αποθήκευση ενέργειας με βανάδιο οξειδοαναγωγής , μετά απο χρόνια εξέλιξης απο την Cellstrom GmbH , παρουσιάζεται μιά μοναδική λύση οικολογικής αποθήκευσης ενέργειας για το μέλλον.

Το σύστημα μπαταριών λύνει το πρόβλημα της διαχείρησης ενέργειας , εξυπηρετώντας έτσι και την λύση του UPS , με χρήση φωτοβολταϊκών στοιχείων και ανεμογεννητριών , σε συνθήκες σκότους ή/και έλλειψης ανέμου. Το σύστημα μπαταριών εξασφαλίζει μια καθαρή , γρήγορη και οικολογική παροχή ενέργειας , όποτε το θελήσετε.

Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν: Υψηλή αξιοπιστία , σταθερές συνθήκες αποθήκευσης και ταχύτατους χρόνους σταθερής παροχής σε κάθε ζήτηση. Το σύστημα αποθήκευσης ενέργειας CellCube , μπορεί να ενσωματωθεί σε κάθε δίκτυο διανομής ηλεκτρικού ρεύματος ή/και γραμμή παροχής ενέργειας.

ΛΥΣΕΙΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ , τι οποίες απολαμβάνετε με το σύστημα CellCube:

 • ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ: Απροβλημάτιστη και συνεχής διαθεσιμότητα ρεύματος , για ηλεκτρικό όχημα , για στόλο ηλεκτρικών οχημάτων και για σταθμούς ανεφοδιασμού ηλεκτρικών οχημάτων.

 • ΕΦΕΔΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ: Αμεσα διαθέσιμη και σταθερής απόδοσης ηλεκτρική ενέργεια , την στιγμη που χρειάζεται και με την σταθερότητα απόδοσης που απαιτείται.

 • ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ: Ιδανική λύση για επιτόπου παροχή σε δίκτυα τηλεπικοινωνιών , αναμετάδοσης κλπ , σε σημεια όπου δεν υπαρχει δίκτυο ή η παροχή του είναι ασταθής.

 • ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ: Σε κτίρια και κτιριακές εγκαταστάσεις , μακριά απο το δίκτυο παροχής ρεύματος , παρέχει εξασφαλισμένη , σταθερή και χαμηλής συντήρησης λύση συνεχούς τροφοδοσίας

 • ρεύματος.

 • ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: Για κάθε ανάγκη εφεδρικής , σταθερής και αδιάλειπτης παροχής ρεύματος (UPS), σε κάθε ανάγκη της βιομηχανίας , αποτελεί την ιδανική πλήρως αυτόνομη λύση για απροβλημάτιστη λειτουργία της βιομηχανικής μονάδας.

Για κάθε σύστημα φωτοβολταϊκού και αιολικού πάρκου καθώς επίσης και για ασφαλή και σταθερή αποθήκευση της παραγόμενης ενέργειας , παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας , για την υλοποίηση του έργου με σύγχρονο και αποδοτικό τρόπο.


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας , σας ενημερώνουμε:


ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ  ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΑΠΕ & ΣΗΘΥΑ

 1. Τοπογραφικό 1:5000 ΓΥΣ της θέσης εγκατάστασης του σταθμού.

 2. Τίτλος κυριότητας ή νόμιμης κατοχής του χώρου εγκατάστασης.

 3. Τεχνικά χαρακτηριστικά και πιστοποιήσεις του εξοπλισμού.

 4. Στοιχεία Μ/Σ ανύψωσης (για σύνδεση στη ΜΤ).

 5. Μονογραμμικό ηλεκτρολογικό σχέδιο σύνδεσης του σταθμού (θα παρουσιάζεται λεπτομερώς ο σημαντικός εξοπλισμός της εγκατάστασης , οι μονάδες παραγωγής με διακριτή αρίθμηση , οι Μ/Σ ανύψωσης τάσης , ο διατάξεις αντιστάθμισης και τα μέσα απόζευξης και προστασίας)

 6. Σύντομη τεχνική περιγραφή με αναφορά στην χρησιμοποιούμενη πρωτη ύλη (για σταθμούς βιομάζας)


Όλα τα παραπάνω έγγραφα πρέπει να υποβάλλοντα σε τρία (3) αντίτυπα.

SunCarrier_160_220_300_a

WindCarrier

All1

MobilitySolutions

MobilitySolutions1